DynamicJobs.nl

Tekstvak:

Copyright & copy; Company XYZ. All rights reserved.

Powered by Dick Tommel 2010

DynamicJobs

Werkt onder voorwaarden van:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DynamicJobs

Werkt onder certificering van:

 

 

NEN Norm 4400-1

 

 

 

 

 

 

Business links:

DynamicJobs werkt onder de voorwaarden van de NBBU

 

  

De NBBU is een actieve koepelorganisatie met meer dan 500 leden op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering, bemiddeling en werving & selectie. De NBBU is een actieve vereniging die haar met raad en daad terzijde staat, waardoor zij zich richting hun opdrachtgevers als solide uitzendbureau kunnen profileren. Een NBBU-uitzendbureau staat garant voor de kwaliteit, flexibiliteit en de betrouwbaarheid van zijn uitzendkrachten. De NBBU biedt zijn leden de eigen NBBU-cao voor uitzendkrachten.

 

De medewerkers van NBBU-uitzendbureaus zijn goed opgeleid en kunnen uitzendkrachten volledig informeren over bijvoorbeeld de cao-bepalingen. De NBBU helpt hen om de kennis over de wet- en regelgeving op peil te houden door middel van een helpdesk die 24 uur per dag per e-mail bereikbaar is om vragen over deze en andere onderwerpen te beantwoorden.

 

 

NBBU-uitzendbureaus werken met de NBBU-cao, de meest flexibele cao van Nederland.

In die overeenkomst is het uitzendbeding opgenomen; dit is een wettelijke bepaling die onder andere inhoudt dat de uitzendovereenkomst eindigt als uw opdracht is afgelopen. Maar dat niet alleen, ook als de uitzendkracht ziek wordt hoeft u niet door te betalen. Hij of zij kan bij ziekte een uitkering krijgen vanuit de werkloosheids- of de ziektewet.

Uitzendbureau voor Dynamische Banen in de Techniek

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Trebuchet MS